Jesper Søvndal

Vores mad - inspireret af det asiatiske køkken (2. oplag)

149,00 kr.

Kogebogen er til dig, der elsker mad med smag og smukke fotos, og måske også masser af farver! For kogebogens 64 sider er spækket med netop det. Jeg har samlet, smagt og afprøvet asiatiske retter igennem flere år og har nu forsøgt at samle dem, vi selv elsker allermest og oftest har stående på vores middagsbord. 

De er skabt med inspiration fra asiatiske klassikere, men det er mit take på dem. Nogle er gjort simplere, andre har fået skiftet ingredienser ud og nogle er gået i arv. Fælles for alle de mere end 20 opskrifter er, at de er nemme at gå til, ikke kræver et arsenal af ingredienser, og så er de hurtige at lave. Alle retter er børnevenlige i udgangspunktet og nogle kan så justeres til i styrke, hvis du er til det.

Jeg forsøger også at give mit bud på nudler, hvilke flasker du kan have på lager, hvilket udstyr der er sjovest at eje og så en række forslag til variationer du selv kan lave, så du kan gribe det, du lige har i køleskabet og bikse en smagfuld ret sammen. 

Bogen er fyldt med farver og porcelæn, så hvis du ligesom mig er en nørd med dét, er der rig mulighed for at dykke ned i dansk, smukt porcelæn. Det hele er printet på det smukkeste 170g Munken Kristall Rough papir, som er nemt at lave blyantsnoter i når du begynder at lave dine egne variationer af retterne. Kogebogen er printet i Horsens, og indbundet i Randers i såkaldt garnhæftet halvbind med canvas-ryg, som er nemt at bladre i.

Antal
1
Tilføj til kurv