Jesper Søvndal

OM VORES BAGESKOLE

Siden vi købte den gamle skole i sommeren 2019 har vi arbejdet for at omdanne den gamle gymnastiksal til den perfekte ramme om VORES BAGESKOLE der nu et år efter står klar til åbning. De gamle reb har naturligvis fået lov at blive hængende ned mellem køkken og reoler og er med til at minde os om stedets historie. 

Vi håber at du bliver inspireret til leg, sjov og hygge fra det øjeblik du træder ind i VORES BAGESKOLE. Her er i hvert fald mulighed for at udfolde sig kreativt med kage som omdrejningspunkt. Du kan lege med farver og dekoration fra krymmelvæggen eller gå fuld nørd i det bedste udstyr ved din bagestation. Vi udbyder løbende flere kurser indenfor bagning, så følg med på siden løbende eller tilmeld dig nyhedsbrevet.

Jesper Søvndal

Jeg står for den daglige drift og undervisning i VORES BAGESKOLE. Derudover arbejder jeg som blogger, freelancer og opskriftsudvikler, altsammen med kage som omdrejningspunkt. Siden min deltagelse i Den Store Bagedyst i 2017 har jeg arbejdet med kage og siden 2018 har det været mit fuldtidsarbejde. 

Hvis ikke andet er angivet er det mig du kommer til at møde på kurserne som underviser. Jeg er kæmpe kagenørd, så der er mulighed for at spørge ind til alt fra maskinparken i VORES BAGESKOLE til hvilke bær der er i sæson lige nu.

Jeg er perfektionist når jeg bager, og jeg vil gerne have at mine kager ser godt ud, og smager fantastisk. Jeg håber at kunne lære alle noget nyt, både begyndere, børn og eksperterne der har bagt i mange år.

Jeg glæder mig til at se dig i VORES BAGESKOLE