Jesper Søvndal

Gavekort til "CROISSANTKURSUS"

650,00 kr.
Mængderabat
Køb 2 pladser eller flere = 500,00 kr. pr. plads

Giv et gavekort til en mindeværdig oplevelse.

Drømmer du om at lave dine egne croissanter med de karakteristiske sprøde lag?

Herhjemme elsker vi croissanter! Både dem med chokolade, udgaven med nødder og så de helt klassiske med masser af sprøde lag. Det er nok det bagværk vi oftest køber hos bageren, og altid lige kan spise. Og når de ligger på bagerens hylder ser de jo nærmest ud som en umulig opgave at lave selv. 

På kurset gennemgår jeg alle trin og giver gode tips og tricks, og så bager vi naturligvis lækre croissanter hver især. Der er god tid på kurset da dejen skal lægges på køl ofte, og rulles mange gange. Du kommer til at rulle dine egne croissanter og får dem med hjem til fryseren eller til bagning dagen efter kurset da de skal hæve 12-24 timer efter rulning.

Du får en illustreret opskrift og hvedemel fra Fru Møllers mølleri med hjem til at lave endnu en portion croissanter, for det handler om at holde teknikken ved lige og du kommer til at spise den første portion forbløffende hurtigt. 


Der serveres frugt, juice, kaffe, the og vand under kurset.

Varighed: 3 timer inkl. pause

Aldersgrænse: fra 17 år og op

Deltager: 1 person pr tilmelding


Jeg sørger for sprit, afstand og god hygiejne for at undgå smitte i VORES BAGESKOLE og følger myndighedernes retningslinier for COVID-19. Der er nedsat kapacitet i bageskolen og vi tager alle gældende forholdsregler.

Antal
1
Tilføj til kurv

Obs! Dette er et gavekort til et bagekursus. Du modtager en unik kode til senere booking af kurset med den leveringsmetode du vælger ved betaling. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen.