Croissantkursus
Drømmer du om at lave dine egne croissanter med de karakteristiske sprøde lag?
Herhjemme elsker vi croissanter! Både dem med chokolade, udgaven med nødder og så de helt klassiske med masser af sprøde lag. Det er nok det bagværk vi oftest køber hos bageren, og altid lige kan spise. Og når de ligger på bagerens hylder ser de jo nærmest ud som en umulig opgave at lave selv.
På kurset gennemgår jeg alle trin og giver gode tips og tricks, og så bager vi naturligvis lækre croissanter hver især. Der er god tid på kurset da dejen skal lægges på køl ofte, og rulles mange gange. Du kommer til at rulle dine egne croissanter og får dem med hjem til fryseren eller til bagning dagen efter kurset da de skal hæve 12-24 timer efter rulning.
Du får en opskrift og mel med hjem til at lave endnu en portion croissanter, for det handler om at holde teknikken ved lige og du kommer til at spise den første portion forbløffende hurtigt. Og opvasken slipper du naturligvis for 🥳
Der serveres frugt, juice, kaffe, the og vand under kurset.
Varighed: 3 timer inkl. pause
Aldersgrænse: fra 17 år og op
Deltager: 1 person pr tilmelding