VORES KOMMENDE HJEM

Det kan være du allerede vidste at vi har solgt min lejlighed, købt et hus og at det ligger i Odder? I så fald; tusinde tak for den respons der kom på det. Det var så dejligt at dele sin lykke og så få så megen kærlighed tilbage. Tak for dig. Hvis ikke du vidste det vil jeg meget gerne skrive det igen. Vi har købt et hus i Odder! Jeg har lidt svært ved at fatte at det er sandheden og at vi endeligt skal flytte sammen. Men det skal vi, og der er ikke lange til. 1/7 skal jeg være ude af lejligheden og 1/8 rykker vi ind i vores nye hjem.

Og hvad har vi så købt? Jo, vi har købt en gammel skole. Den er god nok. Med skolestue, gymnastiksal og en helt masse plads som vi næsten ikke ved hvad vi skal fylde ud med. Men mon ikke der kommer mere porcelæn til? Huset ligger lidt udenfor Odder i en lille by der hedder Rørt Elle. Måske er det lidt meget at kalde det en by, men om ikke andet så en klump af huse bag et blåt skilt hvor der står “Rørth Elle”. 

Og her skal vi så bo. Med udsigt til marker og skov og en kæmpe have hvor jeg skal dyrke alle tænkelige grønsager. Der står allerede det første drivhus på grunden, men jeg har planer om at bygge mange flere endnu. Og så skal vi have høns! Og en hund! og når jeg får Johanne helt overtalt til det skal vi også ha nogle bittesmå heste. Men der er vi ikke helt endnu.

Det er ikke et håndværkertilbud vi har købt, men der er nogle ting der lige skal ordnes før det fungerer for os. Og så er der en helt masse som vi enormt gerne vil ændre undervejs i takt med at vi har råd til det. Der er alle mulige drømme om gulve, terrasser, orangeri, huller i vægge, badeværelser og alt muligt andet sjovt. Men det er drømme, og de tager tid at føre ud i livet. Så lige nu er vi ved at lægge en her og nu plan for hvad vi skal gøre først.

Og som sagt er der jo en gymnastiksal. Og det ville jo være oplagt at lave den fede crossfit box derinde, men pladsen er allerede afsat. Jeg skal starte en bageskole derinde. Et sted der forhåbentligt bliver fyldt med en masse glade bageinteresserede mennesker der synes det kunne være sjovt at bruge en dag på at nørde kage og blive bedre til at bage. Og jeg har allerede nu sat en deadline for mig selv: jeg vil starte 1/9! Og hvor bliver det spændende! Og måske er det lidt tæt på, men jeg vil altså igang. For jeg har vidst at det skulle ske siden vi skrev under tilbage i januar. (den proces har Johanne skrevet om her.)

Her er rummet der skal omdannes til hyggelig bageskole med plads til at eksperimentere og lære og lege. Måske er du en af mine kommende kursister?

 

Og crossfit skal der nok blive plads til, for gymnastiksalen er delt i to. Man skulle tro det var bygget til os… Men det er det ikke, det er bygget i 1937 som skole, og har fungeret som sådan indtil engang i 60’erne hvor det var renseri i en periode. Det er i hvert fald hvad vi har kunnet støve frem indtil videre. Så må vi se hvad vi finder af sjove historier om stedet når vi flytter ind. Lige nu går vi og tæller ned, pakker, lægger planer og glæder os helt vildt! 

29 tanker om “VORES KOMMENDE HJEM”

 1. Jeg vil helt vildt gerne med på en af dine kage kurser… Hvor bliver det spændende at følge med i jeres planer for og med den gamle skole..
  Tillykke med huset/skolen og pøj pøj med det hele.
  K. H. Conny

 2. Wow Tillykke til jer?
  BAGESKOLE YES YES YES, kan slet ikke vente og sikke en god ide.
  Jeg vil ihvertfald køre i min lille dyt derop fra Fyn aaaaah.
  Vh
  Helle

 3. Det der er fandme for fedt Jesper og Johanne. I formår dælme og udleve jeres drømme. I stedet for at købe et kedeligt rækkehus, ikke et ord ondt om det, men i stedet vælger I at udleve jeres fælles drømme

  Så meget respekt og elsker at følge jer.

  Mvh Helena @helenasolskin 🙂

 4. Wauw! Det ser ud til at det er et helt fantastisk sted 🙂
  Tak, for at vi må være med på rejsen!

 5. Velkommen til 8300 – og tillykke med købet …
  Start lige med at træne crossfit i varmeværket – vi har en skøn box med et fedt fællesskab – i skal begge være MEGA velkomne 🙂

  1. Tak for det 🙂
   Hvor fedt! Jeg tror helt sikkert jeg skal derned og træne så. Det hjemme bliver bare for hyggen og venner der kommer forbi. Træner du selv dernede?

 6. Det ser fedt ud med en masse muligheder. Er spændt på jeres vegne … og lidt nervøs. Kan bypigen Johanne bo så langt ude på landet og så uden kørekort. Hvor skal A gå i skole
  Ønsker ALT det bedste for jer alle tre

  1. Det bliver så dejligt! Og jeg er sikker på at Johanne kan li at komme på landet, hun ønsker sig plads og høj himmel. Vi ved endnu ikke hvor Augusta skal i skole 🙂

   Tak for det

 7. Wow det er bare så freaking vildt ?
  Elsker det!! Gid jeg boede tættere på så kom jeg glædeligt og bagte i den gymnastik sal?
  Og ja klart du skal have overtalt Johanne til lidt heste ???
  Elsker jeres gå på mod og udlevelse af drømme.
  Kæmpe tillykke til jer
  Virtuelle kram fra mig
  @myowninstaworld ?

  1. Tak 🙂 Vi glæder os så meget, og håber at det ligger godt i forhold til at mange vil komme på kursus. Ja, vi må lige have hende med på ideen. Masser af internet-kram tilbage 🙂

 8. Hvor ser det mega hyggeligt ud. Og lækkert sted. I går det for fedt!!!! Tak fordi i deler så meget med os ude på internettet. Er sku en sejt, skønt par det altid giver et smil ud til os herude. Mega thumbs up til jer 🙂 🙂 🙂

 9. Lyder fedt med bage skole! Men jeg er nysgerrig på om det kun bliver for hardcore bagere, eller om det også er for os der kun kan klaske en chokolade kage med glasur sammen ?

  1. Hvor dejligt at høre Mette. Jeg tænker at der skal være lidt forskellige udgaver, så der både er noget for begynderen og den helt nørdede bageinteresserede 😀

 10. Jeg bor i odder- hvilket jo egentlig er sagen ligegyldig- men skulle du lave et surdejs kursus, så er jeg helt sikkert på- har nu bøvlet med at få en startet op i flere måneder, det vil bare ikke ? bare lige hvis det skulle falde i overvejelserne om der mon kunne være brug for at lære kunsten i en surdej ?✌?

 11. Feeeedt! Jeg kommer også meget gerne og lære lidt mere om bagning! Det er jo kun et pr kilometer væk jo ??

 12. Var elev i Rørth Elle skole fra 1950 til 1957, boede ved siden af på den gamle skole fra 1844, som mine forældre købte i 1938 som stats husmandsbrug.
  Jesper, vil du vide mere om stedet, så kontakt . Sven.hesselbjerg@gmail.com tlf 22170715

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.