BAGESKOLEN
ÅBNER EFTER COVID19
Indtil bageskolen åbner kan du følge med i renovering og klargøring af den gamle gymnastiksal der skal danne ramme om min bageskole. Du kan følge processen både her og på Instagram. Bageskolen kommer til at indeholde kurser til både private enkeltpersoner, grupper og erhverv. Der er i tilknytning til bageskolen et mødelokale i den gamle skolestue med plads til 25 personer.

DER ER HVIDEVARER I BAGESKOLEN!

Endnu en milepæl er nået i bageskolen. Jeg har fået installeret de lækreste hvidevarer fra Electrolux i bageskolen. Det er altså stort! Electrolux har indgået et årssamarbejde med mig hvor jeg er deres ambassadør og benytter deres hvidevarer i bageskolen og mit arbejde med mad og kager. Jeg glæder mig til at vi forhåbentligt snart skal bage sammen i dem…

KØKKENET ER SAT OP

Endeligt er køkkenet blevet sat op. Før dette kunne ske skulle vi skifte det gamle gulv og trække kabler til strøm under det. Det kræver en del strøm med alle de ovne og røremaskiner der skal køre. Det er nu skiftet og klar til at få lagt vinyl når gulvmanden har tid. Køkkenet fra AUBO er med fronter i bordeaux og med sort bordplade af kompaktlaminat. Det er et et kæmpe skridt nærmere mod åbningen som vi regner med bliver i starten af februar.

SKITSERNE ER KLAR

Så er skitserne færdiggjort, og det er bare skitser. For detaljerne om hvilke borde, skabe, ovne, køleskabe osv. er ikke på plads endnu. Men jeg arbejder på højtryk for at få endnu flere detaljer på plads. Først er der bare lige vægge, loft og gulv der skal ordnes. Og så skal jeg ha besøg af en elektriker. Men det kan give et indtryk af hvordan rummet bliver. Det giver endnu mere blod på tanden for at få det lavet færdigt i en fart. 

ENDELIGT ER SALEN TØMT!

Vi har brugt gymnastiksalen som lager til alle vores flyttekasser og møbler, men nu er de endeligt flyttet ud og jeg er klar til at male rummet. Derefter rykker elektrikeren ind og så skal der monteres køkken.
KURSER

MIN FØRSTE LAGKAGE

Til dig uden stor bageerfaring, men med masser af mod på at lave din første mousse, lagkagebund og pynt der løfter kagen til et mesterværk. Vi kommer til at fokusere på grundteknikkerne indenfor bagning og lærer alle genvejene til at lykkedes. 

GLAZE OG PYNT

Kurset er til dig der har bageerfaring og nu har lyst til at kaste dig over lidt mere komplicerede udfordringer i køkkenet. Vi kommer naturligvis til at lave en lækker og smuk kage, men det er pyntningen og stylingen af kagen der kommer i fokus. 

CROISSANT

Har du også altid undret dig over hvordan en croissant får alle sine mange lag? Eller savner du at kunne hive friskbagte minder fra Frankrig ud af ovnen? Så kom på VORES BAGESKOLE og kast dig ud i kunsten at rulle croissanter. 

BRØD

Ingen bageskole uden brød, så naturligvis kan du også lære kunsten at bage et godt brød. Kurserne kommer til at skifte i fokusområder; surdej, baguettes og klassiske franskbrød og boller.

VORES BØRNEBAGESKOLE

Børn i alderen 6-12 år tager deres voksen med (bare rolig, der er kaffe) og bager deres helt egen kage. Vi skal lege og grine, og selvfølgeligt bage en masse. Vi trækker i kokkehuerne og lærer at lave en smørcreme og sprøjte flotte mønstre der naturligvis skal farves og pyntes med krymmel.

TEAMBUILDING / GRUPPER

For virksomheder og grupper tilbyder jeg bagekurser der er tilpasset jer, og med op til 25 deltagere. Der er mødefaciliteter i tilknytning til bageskolen og der kan bestilles catering. Grin og leg er i højsædet på disse kurser hvor niveauet af bagning typisk er skruet lidt ned. Hvordan ser jeres virksomhed ud i kage, eller dessert eller hvem laver den flotteste lagkage? Skriv en mail, så laver vi sammen den sjoveste dag.

SAMARBEJDS-PARTNERE

Takket være mine samarbejdspartnere kan jeg tilbyde de bedste faciliteter, maskiner og udstyr i VORES BAGESKOLE. Jeg er stolt og glad for at der er virksomheder der kan se værdien i at indgå et samarbejde om at skabe verdens bedste rammer til læring, leg og sammenhold gennem bagning. Et kæmpe tak for at i hjælper med at gøre min drøm  mulig!