VANILJEKRANSE MED MANDLER

Det skal du bruge

250 g smør
250 g mel
2 stænger vanilje eller 2 tsk vanilje paste
80 g hele mandler eller mandelmel
200 g sukker

Sådan gør du

Blend mandler og sukker til mandlerne er blevet til mel. Hak smør i tern og kør det sammen med mel, mandelsukker og i en røremaskine med dejkrog til det akkurat har samlet sig. Sæt på køl i et par timer.

Kør dejen igennem en småkagesprøjte på pastamaskine, kødhakker med kagesprøjte eller hvad du nu bruger til at lave dine vaniljekranse med. Lav strimler af ca. 10 cm. længde og form dem til ringe. Frys dem i 15 min efter de er sprøjtet ud og bag så i en varmluftsovn på 190 grader i 8-12 minutter. Det skal være lysebrune og flyder lidt ud så hav luft imellem dem på pladen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.