PROJEKT BAGEBOG STARTER

For et par uger siden annoncerede jeg at jeg ville starte på at lave en bagebog. Nu er jeg gået videre med ideen, de første streger er kommet på papiret og rammerne for projektet er sat. Men hvordan kommer jeg videre herfra og hvad er næste skridt i processen?

 

Det er altid spændende at kaste sig ud i nye projekter, og dette er bestemt ingen undtagelse, og så dog. For denne gang har jeg besluttet at tage dig, mine læsere, med på rejsen. Dette har jeg valgt da jeg er sikker på at det er sådan projektet bliver sjovest. Måske ender det sket ikke med en bog i sidste ende, men jeg har jo lov at håbe. Uanset tror jeg at vejen derhen, uagtet resultet, også kan være sjov.

Efter at jeg udgav opskriften på croissanter for en lille måned siden modtog jeg enormt postitiv respons på min Instagram. Der var mange af jer der skrev efter flere opskrifter og en del foreslog også at jeg skulle gøre alvor af opskrifterne og min måde at illustrere på og udgive en bog med dette. Det gik jeg så og tyggede på i 3 dage og besluttede at det var det jeg ville forsøge. En bagebog med illustrationer skulle fødes. 

Jeg skrev ud på story og spurgte om jeres bedste input til projektet. Og hurtigt tegnede der sig et klart billede af hvad i har brug for. Så nu er rammerne sat for bagebogen; en bog fyldt med simple grundopskrifter illustreret så de er nemme at gå til, uanset bageerfaring. Så tak for jeres første hjælp, jeg får brug for mere hjælp undervejs.

De første tegninger er ved at tage form, og jeg skal nu ha lavet et par eksempler på opskrifter og teste dem af på nogle bageglade personer. Måske er det noget for dig? Og så skal jeg ha fundet et forlag der tror på min idé, og vil udgive bogen. Heldigvis kan jeg producere det meste selv. Jeg er uddannet kommunikationsdesigner, har arbejdet som grafisk designer i en del år og kan derfor selv sætte bogen op, tegne illustrationerne og udvikle opskrifterne. Det betyder jo at bogen kan blive fuldstændig som jeg vil have den, hvis der altså er nogle der vil have den. 

Næste skridt er derfor at finde det forlag der er med på idéen. Måske kender du nogle? Ellers må jeg ud og stemme dørklokker og sælge mig selv. Nu er mine drømme i hvert fald sagt højt, og det har jeg erfaret er enormt vigtigt for at ting kan ske. I hvert fald; velkommen på rejsen, du må komme med hele vejen også når det er hårdt og svært.

17 tanker om “PROJEKT BAGEBOG STARTER”

 1. Jeg er SÅ vild med dit koncept! Jeg kommer selv fra en familie, der ikke ligefrem har den største bageglæde (alle undtagen mig), og det bunder egentlig mest ud i, at de ikke forstår opskrifterne til fulde, hvilket har resulteret i for mange nederlag for dem. Med din hjælp er jeg sikker på, at der kan hives ny bagelyst- og glæde ud af dem!

 2. Det er et genialt projekt. Din bagebog kommer til at kunne en masse, som andre kage/bagebøger ikke kan!
  Jeg vil glæde mig til at få fingre i bogen. Og selvom jeg ikke er nybegynder i et køkken, er der altid nogle opskrifter, som bare er svære at forstå. Men det vil din bog hjælpe med. Keep up the good work!

  1. Jeg håber virkeligt at den bliver til noget. Elsker at der allerede nu er opbakning, det er den bedste start! tak 🙂

 3. Jeg køber helt sikkert din bog, når den kommer.
  Jeg synes det er så fedt, med de helt rene og enkle illustrationer. Jeg tror bogen vil være rigtig god at bruge sammen med min datter på 4, fordi hun nemmere kan forholde sig til de enkelte illustrationer. Billeder kan også meget, men der kommer hurtigt forstyrrende elementer 🙂
  Jeg glæder mig til at følge projektet.

 4. Jeg køber stort set aldrig koge- eller bagebøger længere, fordi jeg finder alle opskrifter på nettet. Men din bog vil jeg købe, hvis den udkommer 🙂
  Mine børn er ved at lære glæden ved at lave mad og bage, og illustrerede opskrifter ville være helt genialt. I forvejen har vi lavet flere opskrifter fra Børneavisens bagside, og de plejer at have små illustrationer, hvilket virkelig understøtter processen. Og så ville jeg sikkert også selv have gavn af illustrationer i nogle opskrifter – fx var din croissantopskrift helt genial 🙂

  1. Hej Nina. det er jo top fedt! Hvis alle kunne hive børn med i køkkenet ville min mission være lykkedes. Har godt hørt om børneavisen, den skal jeg ha set på. Tak fordi du tog dig tid til svar! 🙂

 5. Du kunne overveje at crowdfunde den?
  Jeg vil i hvert fald gerne give et bidrag. Man kunne også bestille og betale på forhånd, sådan at når man crowdfunder et vist beløb svarende til bogens købspris, så er man garanteret et ex. ved udgivelse ?

 6. Jeg køber den 100% når den kommer! Og melder mig gerne som testperson for opskrifterne hvis du har brug for det 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.