OG SÅ VAR DER VARME I BAGESKOLEN

I over 2 uger har jeg nu haft varmepumpe i bageskolen. Jeg har testet hvordan den kan varme rummet op fra ingen varme og til 22 grader, hvordan den kan holde en konstant temperatur over dagene og endeligt har jeg afprøvet tidsstyringen så Panasonic varmepumpen selv justerer temperaturen efter en timing jeg har valgt. Og jeg må sige at jeg er glad.

De sidste uger har overbevist mig om at jeg har valgt rigtigt herude. Det er et stort rum med højt til loftet, og næste år forventer vi at udvide så rummet bliver dobbelt så stort så der er brug for en effektiv varmekilde der kan varme så meget rum op. Og det kan HZ25UKE fra Panasonic i den grad. Og så går det ovenikøbet stærkt. Og det er vigtigt for det er et rum der ikke bliver brugt hele tiden og derfor er det ingen grund til at der er fuld varme på hele tiden. Så er det virkeligt praktisk at jeg kan skrue op for varmen og så har det lunt efter få minutter.

Der er en ting jeg ikke har kunne teste endnu. Det er varmepumpens aircondition-funktion som jeg på ingen måder har haft brug for endnu. Men jeg tænker at det bliver enormt brugbart at kunne køle bageskolen lidt ned til sommer så jeg også kan afholde chokoladekurser der.

Det jeg var mest nervøs for var estetikken i at have sådan en varmepumpe hængende på væggen. For i mit hoved kunne det altså aldrig blive pænt at se på. Men efter at den har hængt der i bageskolen i de sidste uger er jeg overbevist. Panasonics varmepumpe er meget anonym og fin i designet og jeg er sikker på at den kommer til at fremstå meget diskret når køkkener, reoler og borde er sat op.

Det gør i hevet fald at jeg er nærmere åbningen af bageskolen i starten af februar. Nu er meste skridt at bryde det gamle gulv op og lægge et nyt spånpladegulv så jeg kan få vinyl på. Det begynder altså at ligne noget nu!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.