Nytårsfest i skolehuset

Vi fejrede nytår med skolehuset fyldt. Vi nåede at få gæsteværelser klar så alle 12 kunne overnatte herude. Det var rart endeligt at få indviet de gæsteværelser, for det var noget af det der var højt på vores prioriteringsliste da vi så på hus. Plads til venner og fest og overnatning. Og så festede vi med alt hvad der hører til af mad, pynt, snacks, champagne og fyrværkeri.
Og så fik vi for alvor prøvet vores spisebord af til middagen. Vi behøvede ingen dug, for den mørkeblå linoleum er altså både smuk og praktisk. Især når der var mange børn i selskabet. Vi fik en menu af ceviche, rejer og surdejsbrød med chilimayo til forret, bao med svinekæber til hovedret og en dessert der stak lidt af. Den bestod af fyldte mørke chokolader med passionsfrugtsirup, fyldte gold chokolader med saltkaramel, flødeboller med mørk chokolade, flødeboller med hvid chokolade og hindbærskum, vaniljeis med hvid chokolade og voksenslikkepinde med espressoganache overtrukket med gold chokolade og hasselnødder.

Og så var der naturligvis kransekage og champagne til midnat. Børnene fik små snacks og mini is, så var lykken gjort. Aftenen gik præcis som det skulle, og i dag sluttede vi af med fælles morgenmad ved det lange bord. Og vi har allerede aftalt at gentage næste år. Så bliver festen rykket ind i skolestuen hvor der er endnu bedre plads. Bordet hedder Big og kan ses her. Valget med blå bordplade i linoleum er dog kun noget du kan vælge ude i Ilva. Godt nytår! Jeg glæder mig til et vildt 2020, i morgen går vi igang med at skifte gulv i bageskolen 🎉🥂🎇

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.