Her er en kage der er nem at bage, den kræver ikke mange ingredienser og så smager den fantastisk. Den franske lækkerbisken er perfekt med et drys af flormelis og lidt blomster fra lavendel for at komme i den helt rigtige stemning.
Du skal bruge (til ca. 50 stk)
200 g smør
150 g rørsukker
2 spsk honning
1 tsk vaniljepulver
4 æg
60 g mandelmel
175 g hvedemel
1 nip salt
Skal af 2 citroner
1 tsk bagepulver

Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk sukker, honning, vanilje og æg til en hvid og luftig masse.
Vend citronskallen i massen.
Bland mel, bagepulver, salt og mandelmel og vend det forsigtigt i æggemassen.
Fyld dine forme 2/3 og bag i ca. 8 minutter. Afkøl og spis.

Hvornår skal smørret i ?
Let afkølet smeltet smør vendes i til sidst