Den her suppe er noget af det Johanne og jeg spiser allermest. Vi får det i mange udgaver, men grundopskriften herhjemme er lidt den samme hver gang. I forhold til topping, så brug hvad du har og snit det i tynde strimler og stave. Det er en suppe der er lækker med nærmest alt slags grønt ovenpå, og hvis du får brug for lidt ekstra kan et kogt æg også være lækkert i suppen.
Det skal du bruge: (til 3 pers.)
1 løg i tern
2 fed hvidløg i skiver
50 g champignon i tern
4×4 cm revet ingefær
2 spsk hvid miso-pasta
1,5 l vand
2 tsk fiskesauce
1 tsk flydende Maggi
3 spsk soya
1 tsk æblecidereddike
1 dåse kikærter
3 blokke risnudler
5 forårsløg i skrå skiver
3 gulerødder skåret i julienne
1/3 spidskål skåret i tynde strimler
100 g champignon i tynde skiver
1 snackpeber i tynde skiver
1 bakke bønnespirer
1 buket koriander
Evt. Lidt saltede peanuts, lime og chilisauce

Sådan gør du
Steg løg i olie i en stor gryde til de er klare, men ikke tager farve. Tilsæt så hvidløg og lad det stege med i et par minutter. Steg nu champignonerne med til de er bløde og tilsæt revet ingefær. Nu hælder du vand over og tilsætter 2 spsk miso-pasta, kikærter og smager til med fiskesauce, Maggi, æblecider eddike og soya. Lad suppen simre i 20 minutter.
Imens suppen simrer koger du risnudlerne i vand i 3 min.
Anret i skåle med nudler i bunden, suppe på og top med grøntsager i små bunker ovenpå suppen.
Velbekomme!

Note: Hvis du ikke ved hvor du skal købe hvid miso-pasta, flydende Maggi, Fiskesauce og risnudler, så besøg dit lokale asiatiske supermarked, eller et velassorteret supermarked. Jeg plejer at gå efter den økologiske miso-pasta hvis der er flere muligheder hvor du handler. Den har endnu ikke skuffet.
Since the admin of this site is working, no hesitation very shortly it will be well-known, due
to its quality contents.
Jeg elsker det her kommentarfeltet!