KENDER DU DET?

I sidste uge teasede vi for at vi ville dele vores lidt mindre pæne sider med jer. De der gange hvor vi ikke lige kan forklare hvorfor vi blev godt og grundigt mega rasende på den anden. Det kender du måske godt? Altså det der med ligepludseligt at se sig selv flippe ud over noget der i virkeligheden ikke burde få ens pis ægte i kog. Men det gør det. Og det er irrationelt og unfair. Og så skal vi altså lige huske hinanden på at få slukket for det lille bål og sige undskyld. 

Se med i vores video, hvor vi indrømmer vores små brist overfor hinanden. Nogle snakke vi ikke har haft før med hinanden, og nu er luften renset. Og nu er det lidt nemmere næste gang vi står der rødglødende af raseri over ligegyldigheder.

3 tanker om “KENDER DU DET?”

  1. Johanne du skal købe ny børste, tangel teeser er kanon at børste med. Gusse vil også elske den. Den gør at det ikke gør ondt og rede håret. Kan købes i normal og Matas.

  2. Herhjemme kaster vi chokolade efter den anden part, hvis anden part er irritabel… Sådan en: “Lige nu, er du en kegle, så prøv lige om det her hjælper”
    Det virker ret tit, medmindre man rammer forkert, når man kaster chokoladen. ?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.