JEG ER STOLT OVER #REKLAME

Den anden dag havde jeg besøg af Liv, en af mine nyeste venner. En voksenven, for at bruge det udtryk jeg har lært af Ane Høgsberg og Jonatan Spangs podcast af samme navn. Vi har stå meget til fælles, både på arbejdsfronten og på det personlige plan (ja, det var en paradise-reference, for passion for reality deler vi også). Da vi sad der og talte faldt snakken naturligvis på vores arbejde, og det eventyr jeg er igang med at bevæge mig mere ud i; jobbet som blogger.

Et helt nyt arbejdseventyr begynder...
Jeg er lige nu igang med at forhandle en aftale hjem med et bloggernetværk om at blive en del af deres platform. Et arbejde jeg aldrig havde troet skulle være en mulighed for en gut fra det jydske. Men hvor jeg dog har lyst til at det skal være en del af det jeg arbejder med. Jeg elsker at i er så mange der gider at følge med, og dét giver mig lyst til at dele.
En del af arbejdet er, som i nok ved, at reklamere for virksomheder. En ting jeg tager ret alvorligt, men som også giver mig en ærefrygt når nogle lader mig sige min ærlige mening om deres varer eller oplevelser. Men hvor gør det mig dog stolt at der er nogen der mener at jeg kan være ambassadør for dem!
Der skal være balance
Jeg har gjort mig en masse tanker om netop det at reklamere, for det er for mig at se en balancegang. Jeg føler et ansvar for ikke at blive en omvandrende reklamesøjle, men vælge de rigtige tilbud ud, og håbe at de så også giver mening for jer. Det talte Liv og jeg en del om, for i disse tider har der været en masse debat om reklamer fra os der gør det.
Liv og jeg blev enige om at vi ikke skulle skamme os over vores samarbejdspartnere. Vi skal bære dem med stolthed! For vi er stolte! Jeg bliver stolt når virksomheder jeg respekterer vil betale mig for at vise jer deres produkter. Det gør det muligt for mig at dele tanker, opskrifter og hverdag med jer her og på Instagram.
Så næste gang du ser et “reklame” på min Instagram eller blog, så lover jeg dig at jeg har sagt ja til deres tilbud fordi jeg mener at det passer ind. Og du skal vide at jeg vil bære min #REKLAME med stolthed. Tak fordi du gør dét muligt.

3 tanker om “JEG ER STOLT OVER #REKLAME”

  1. Hvor er det et helt befriende indlæg at læse – ingen undskyldninger eller negative kommentarer om at bruge et #reklame. Det er virkelig skønt, at begrebet stolthed kommer ind omkring dette meget omdiskuterede emne i blogland.
    Tillykke med det nye Jesper – og jeg vil nyde at følge dig og dine # med reklamer.

    1. Tak Trine! Hvor er jeg glad for at du læser det sådan som jeg håbede det ville blive læst. Jeg er glad for at du vil følge med 🙂

  2. Go Go Jesper— ærlighede har altid været vejen frem, og skønt at se en mand i rolden som blogger ??

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.