HVAD ARBEJDER DU EGENTLIGT MED?

Et af de spørgsmål jeg får allermest for tiden må nok være; hvad arbejder du med? Jeg tror ikke det sker fordi folk ikke forstår at jeg har et arbejde, men mere at vi gerne vil kunne sætte en titel på, og så aflæse udfra den hvad det er hinanden gør når vi ikke ligger på sofaen eller går en tur i haven. 

Jeg er med på at det kan være lidt svært at se et klart mønster og dermed sætte en titel på mit job. Især når jeg den ene dag er på jagt efter den perfekte grusgrav, så står med mobilen fremme i en keramikcafé, filmer min kæreste bage med mere eller mindre succes eller bager kage til 300 mennesker i et storcenter. For hvad kalder jeg det? Og er det i virkeligheden 4 jobtitler der skulle benyttes?

Casting til Bagedysten 2017, hvor jeg medbragte denne tærte.
Fra grafisk designer til kagedesigner

Det er nok ikke gået manges næser forbi at hele det her kageliv er startet efter min deltagelse i Den Store Bagedyst 2017 hvor jeg endte i finalen og dermed havde opbygget en vis evne og erfaring indenfor kage. Efterfølgende gik jeg rundt med en masse tanker om hvad det skulle ende ud i. Skulle jeg blive bager? Skulle jeg holde fokus på mit job som grafisk designer? Skulle jeg starte en karriere som selvstændig? Mulighederne virkede mange og det var næsten ikke til at vælge.

Men nogle gange tager livet jo et valg for én, og jeg kunne ikke lade være med at bage og lave events med kage. Så der var ikke nogen vej udenom. I februar 2018 stoppede  jeg på mit fuldtidsjob og kastede mig ud i livet som selvstændig. Et usikkert liv, men også det eneste rigtige for mig. Siden da har jeg ernæret mig gennem kage i forskellige sammenhænge. Jeg har naturligvis ikke levet af kage som eneste fødevare, men som mit hovederhverv. 

Her maler jeg keramik i Creative Space, som en del af et betalt samarbejde.
Alt det andet...

Udover en masse kage, så har jeg også været så heldig at blive ansat på Mungo Park Kolding som deres SoMe ansvarlige. Det lille egnsteater i Kolding har jeg arbejdet på ad flere omgange og jeg elsker det sted! Både menneskerne og det teater de producerer. Nogle af mine bedste venner har arbejdet der eller arbejder der nu. Og at have en deltidsstilling hver onsdag der er helt perfekt og giver en smule ro i et ellers hektisk arbejdsliv.

Jeg arbejder også en smule som crossfit-træner hos Crossfit Copenhagen i Kolding. Jeg har fast onsdagsholdet, så efter min faste arbejdsdag på Mungo Park Kolding smutter jeg ned og hjælper seje typer til at blive stærke og glade. Det elsker jeg, også fordi at jobbet halvt er at være DJ for musik er vigtigt når man træner.

Og så var der bloggen

Ja, altså bloggen er jo her hvor du læser med nu. Min hjemmeside der både består af blog og opskrifter jeg udgiver så i kan læse med eller bage med. Alt efter humør og evner. Og jeg elsker det! Jeg er vild med at i gider at læse med her, og at i indimellem vil bage mine kager og deler det med mig. 

Det her med blog-delen af min hjemmeside er jo nyt land, men jeg er blev et ret glad for det. Det der med at udgive historier og se at du læser med, kommenterer eller sender mig en besked på baggrund af mine ord. Og at jeg så indimellem kan lave samarbejder med virksomheder og få det betalt er jo det vildeste i hele verden! Så tak for at du læser med.

Så hvad skal jeg kalde mig?

Ja, hvad skal jeg egentligt betegne mig selv? Kagebager, blogger, SoMe-ansvarlig, crossfit instruktør eller noget helt andet? For jeg er stadig ikke sikker på at jeg får det hele med i en titel. Det nærmeste jeg er kommet er kageperson, men dækker det? Hvis du har en god jobtitel til mig, så kom endeligt med dit bud.

7 tanker om “HVAD ARBEJDER DU EGENTLIGT MED?”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.