HISTORIEN OM HR. POPCORN

Der er en lille mand der fylder en del på vores profil. Han går altid med pels, har en hvid mund med hang til fisk og fjerkræ, har egen indgang og så elsker han at blive nusset bag ørene. Han er nyeste medlem i vores familie, og kom lidt ind ved et tilfælde. Nå ja, og så er han en kat.

En sommerdag da købet af skolehuset var endeligt tog vi forbi herude for at se rapsen blomstre og huset på sådan en dag. Vi havde kun set det om vinteren og siden da bare ventet på at få solgt lejligheden i Kolding så købet kunne blive en realitet. Da vi bankede på herude og sagde hej til de gamle ejere spurgte de os om vi ville have deres hankat med i købet. De synes at han hørte til herude og ville helst ikke flytte ham. Vi sagde hurtigt ja til katten, som faktisk havde fulgt os rundt herude da vi så huset første gang. De havde ikke rigtigt givet ham et navn, og omtalte ham som en udekat. Det vidste vi byboer bare ikke rigtigt hvad betød. Endnu.

 

Dagen kom, og vi overtog hus og dermed også katten. Nu var vi stolte katteejere til en navnløs lille fyr, og han skulle navngives. Augusta og jeg havde talt en del om sjove børnenavne på vores ferie i Thailand og det blev et af dem vi gav katten; Hr. Popcorn. Så undgik vi ligesom også at en af vores fremtidige børn skulle bære det navn. Hr. Popcorn virker til at have fuldt accepteret vores indflytning i sit hus og sit nye navn. Det er også blevet ændret lidt hen ad vejen og Augusta kalder ham nu for Peter Popcorn. Men det går an…
Og nu er vi så sådan nogle kattemennesker der tager billeder af vores kat, snakker om vores kat, snakker til vores kat og sætter en kattelem i døren for at han selv kan gå ind og ud af huset. Kort sagt; vi er blevet kattemennesker! Det tror jeg ikke nogle af os have regnet med at vi skulle sige. Vi har altid ønsket os hunde og skal da også stadig have en hund en dag. Måske i det nye år. Men indtil da er Hr. Popcorn eneste kæledyr i skolehuset.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.