FØRSTE FLYTNING ER OVERSTÅET

Det lykkedes! Jeg fik pakket alle kasser, kørt affald på genbrugspladsen, skilt møbler ad, skruet ned af vægge og sagt farvel til Kolding og nu sidder jeg på 4. sal i Aarhus for en kort stund før vi endeligt rykker til Odder. Vi skal bare lige overstå endnu en flytning, nemlig Johannes.

Jeg skal aldrig flytte igen! Jeg siger det hver gang jeg flytter, og det har endnu ikke resulteret i færre flytninger. Men nu må den være der! Jeg orker ikke at flytte igen. Det er simpelthen for trælst et arbejde. Og det arbejde bliver bestemt ikke sjovere af at jeg har enormt meget at pakke ned. Eller jeg synes jo ikke det er meget når det først er pakket ud og står på reoler, men jeg kan godt se at når jeg kan fylde 90 flyttekasser så har jeg mange ting. Godt at vi har købt hus med masser af plads!

Vi endte forresten med alt få nogle flinke flyttemænd til at flytte alt fra Kolding. Det var en kæmpe hjælp, og alle pengene værd. Sådan en omgang bagegrej er ikke sjovt at slæbe. Og så er sådan nogle flyttemænd bare mega professionelle og verdensmestre i at pakke ting tæt. De kan altså deres lastbils-tetris. Hvis vi selv havde gjort det var vi nok stadig igang. 

 

Og så lige ne nyhed med det der hus: vi rykker allerede ind på mandag! Kæmpe overraskelse for os, men de nuværende ejere kunne være før ude og det sagde vi selvfølgeligt ja til. Det bliver så vildt at få de nøgler. Og så skal vi bare igang. Vi skal ha malet en del af rummende hvide og et par farvede vægge. Vi tager de rum vi skal bruge i første omgang for at opgaven ikke bliver overvældende. Og hvis det går godt tager vi bare lidt flere rum. Opgaver løber vi ikke tør for. 

Og d. 21. juli flytter vi Johannes ting. Forhåbentligt bliver det vores sidste flytning i lang tid. Men mon ikke også at der er nok der holder os beskæftiget derude så vi ikke kan ligge alt for mange nye planer om andre steder at flytte hen?

3 tanker om “FØRSTE FLYTNING ER OVERSTÅET”

  1. ..Ej, jeg trænger til en lur, for hele indlægget igennem, tænkte jeg; “Hvem er Johannes?” ?

  2. Super søde tidligere ejere, der både giver mulighed for, at du kan flytte dine ting forud for overtagelse – og pludselig lader jer overtage før tid. Mega win ? Bliver spændende når jeres bage-/bloggerfamilie går i renoverings- og indretningsmodus ?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.