FØRSTE FAMILIEREJSE

Nu er det ikke nogen hemmelighed at vi er fløjet ud på eventyr alle tre. Johanne, Augusta og jeg skal på vores første store rejse sammen som den lille familie vi er blevet. 16 dage på eventyr i Thailand væk fra alt vi kender og vores trygge base. Og jeg glæder mig! For selvom der måske kommer små bump på vejen bliver det med garanti vores livs rejse, og noget vi altid vil huske.

Vores rejse har ikke været en hemmelighed, sådan rigtigt. Men vi besluttede at vi ikke ville fylde vores instagrams med nedtællinger til ferie, men hellere bare overraske med at stå i lufthavnen og vinke. Så kunne alt det med at glæde sig og tælle ned være noget vi bare havde herhjemme for os selv. Og hvor har vi glædet os! Augusta har klippet dage af en nedtælling fra der var 30 dage til, og Johanne har haft kufferterne pakket siden engang i starten af marts. Mine blev pakket dagen før afrejse. På det punkt er vi forskellige. 

Sidste sommer var vi 3  på camping i både Nordjylland og på Mors, men det var korte ture på 3-5 dage da Augusta og jeg stadig ikke havde kendt hinanden længe. Nu står vi her, næsten et år senere og er klar til den store rejse. Og hvis du vil se hvor præcist turen går hen, så hop over på Johannes blog hvor hun har styr på alle destinationer. Den hvor nærmest alt sommertøj er klemt i en kuffert og der er risiko for at stueplanterne dør imens vi er væk. Og det bliver så spændende! 

For hvordan er det lige at rejse sammen med et barn? Det har jeg altså ikke prøvet før.  I hvert fald ikke hvor det var et barn jeg skulle passe på. Heldigvis er Augusta og jeg ret gode venner, og vi har en god relation. Og så har vi sammen lavet et sæt ferie-regler hvor man godt må sige at man har lyst til at være alene sammen med mor uden  at jeg bliver ked af det. 

Johanne og jeg blev kærester på en rejse til Marrakesh for et år siden, så vi har set hinanden i den situation. Og det tror jeg er meget godt, for så er den nervøsitet ligesom taget af. Men jeg er sikker på at det kommer til at gå godt, og at vi får lyst til flere rejser sammen. For det skal vi i vores lille trekløver af en familie. Vi skal se så meget af verden som det er muligt, og jeg glæder mig! 

4 tanker om “FØRSTE FAMILIEREJSE”

  1. I rør mig på sådan en ægte måde! Din måde at være på og skrive på i forhold til augusta shit hun og i er HELDIGE! ❤️ Fik en lille tåre frem i øjet, for jeg kan mærke den ægte kærlighed der er hos jer! I får mig til at tro på kærligheden. Tak for dig, du er et virkeligt godt eksempel på en “ekstra” voksen, for man kan mærke du er ægte. God ferie til jer alle 3.

  2. Hej Jesper,
    Hold op hvor syntes jeg din tilgang til relationen med Augusta er fantastisk! en regel som du selv skriver “hvor man godt må sige at man har lyst til at være alene sammen med mor uden at jeg bliver ked af det. ” Det er jo netop noget man skal tænke på.

    Jeg har gennem mit liv haft en del “bonus forældre” og ingen af dem har haft samme omtanke som du har overfor Augusta! Det er en kæmpe glæde som skilsmissebarn at se det fungere for andre 😀

    Kæmpe tommel op her fra, og hvor håber jeg at i alle 3 har en dejlig ferie, og at der er flere derude som tager ved lære af din måde at håndterer en sådan relation.

  3. I’m impressed, I have to say. Really rarely do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me inform you, you’ve got hit the nail on the head. Your thought is excellent; the issue is one thing that not sufficient persons are speaking intelligently about. I’m very blissful that I stumbled throughout this in my search for something relating to this.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.