FASTELAVNSBOLLER AU CRAQUELIN

På søndag står jeg for første gang i køkkenet og bager live med Dr. Oetker. Jeg har selv fulgt interesseret med i de tidligere live, og føler mig helt enormt beæret over at skulle bage live sammen med dig.

På søndag skal jeg vise hvordan du nemt kan lave de fineste fastelavnsboller i vandbakkelse med en sprød krakelerende top. De kaldes “Choux au craquelin” og jeg lover dig at de ikke er ligeså svære at bage som at udtale. Du kan bage med undervejs og derfor har Dr. Oetker samlet et bagekit til på søndag. Det kan du bestille lige her. Opskriften er allerede nu udgivet, så du kan øve dig inden eller bare bage dem op til weekenden. Den ligger på Oetkers hjemmeside, hvor du også kan se de andre dygtige mennesker der skal bage live og hvilke datoer de er på. 

Jeg svarer på spørgsmål undervejs og skal nok gøre mig umage for at vise teknikkerne og hjælpe hvis der er noget der er brug for. Uanset om du går i køkkenet eller ej, håber jeg vi ses på søndag kl. 13.00 på Kagerullens facebookside. Jeg glæder mig helt vildt!

1 tanke om “FASTELAVNSBOLLER AU CRAQUELIN”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.