ESPRESSO GELATO

ESPRESSO GELATO

Hvis du som mig er så heldig at have en ismaskine så er dette klart den nemmeste og bedste opskrift på cremet gelato smask fyldt med espresso. Hvis du ikke har en espressomaskine så kan du også bruge frysetørret espresso blandet efter målene på denne. 

Indgredienser (1 liter)

125 g. rørsukker
3 dl. espresso
1 tsk. johannesbrødkernemel
2 dl. fløde
1 dl. sødmælk
1 æggeblomme

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser i en gryde og varm det op indtil sukkeret smelter.

Stil massen på køl, og lad den køle lidt ned.

Kør på ismaskine indtil isen er cremet og klar til servering.

Isen kan sagtens fryses og vil bevare sin cremede konsistens efter nedfrysning. Tag isen op af fryseren 15 minutter før servering.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.