DENGANG FOR 1 ÅR SIDEN…

Måske har du læst med ovre på Johannes blog og læst vores første møde set fra hendes øjne, eller kan du læse det her. Som i de fleste gode historier er der naturligvis to sider den opleves fra. Eller i dette tilfælde kan det jo være at andre opdagede vores flirteri og dermed også kan bidrage. Dette skriv bliver nok et af de mere klistrede af slagsen, men her er det altså.

For et år siden skulle jeg arbejde som dommer i Aarhuskagen 2018 i Bruuns i smilets by. Jeg havde haft denne slags job før og havde ikke gjort mig nogen anelser om hvad dagen skulle komme til at bringe udover en masse glade mennesker, kage og så det der med at stå på en scene. Men den scene kommer vi tilbage til. 

Weekenden inden havde jeg aftalt med en veninde at nu måtte vi hjælpes ad med at spille Tinder på mine vegne. Sif havde svært ved at skjule begejstringen over at vi endeligt kunne swipe sammen, da hun længe før denne apps indtræden i datinglandskabet havde indtruffet var blevet godt afsat. Aftalen blev at det skulle ske i den kommende uge, men at jeg lige skulle på job i Aarhus først. 

Dagen kom og jeg kørte til Bruuns for at spise mig igennem eventet. Og dét gjorde jeg. Jeg smilede, spiste og gav mine meninger om bagværk til kende. Og dem er der mange af. Altså meninger om bagværk. Undervejs skulle jeg stille op til interviews med centerets SoMe person Johanne og hendes kameramand Marius. Og det var så der at det skete. Hende der den smilende SoMe type var ret så spændende. Dagen sluttede på scenen hvor vi begge ikke rigtigt kunne finde ud af at tage hjem. Og jeg blev ved med at stille spørgsmål for at få hende til at blive. Og på en eller anden måde virkede det. For da jeg kom hjem lå der en besked på Instagram efterfulgt af en række billeder fra dagen. Jeg skyndte mig ind og like de første billeder på hendes profil, og så var snakken ligesom i gang.

Første date kom i hus, og jeg var ret charmeret af hende. Hun inviterede mig hjem til sushi og vin på gulvet og vi snakkede til langt ud på natten. Og så kørte jeg hjem. Hun har senere ytret at jeg skulle ha blevet, men nogle gange skal man også være ham den galante og spændende type der kører hjem. Et risikabelt move, men dog i dette tilfælde effektivt. 

Skriveriet fortsatte og endnu en date kom i hus. Inden denne date kiggede min kamerat Morten mig i øjnene til crossfit og sagde “nu skal du ikke blive venner med hende!”. Og det tog jeg til mig, for måske var det et mønster. Anden date gik godt, og pludselig stod vi i Marrakesh sammen på vores første rejse. Efter 1,5 måneders skriveri og flirteri. Det var altså ret vildt, og helt naturligt, og meget trygt på en måde.

I går så vi en film sammen, Johanne og jeg. Ikke en film der går over i historien som noget mesterværk, men der var alligevel noget der hang ved. For da hovedpersonen stod overfor sit livs kærlighed sagde han til hende “Når du finder én der får dine ben til at ryste, og du ikke kan tale af bare nerver, så er dét ikke den rigtige. Det er når du finder en der gør dig helt tryg og tilpas at du har fundet din kærlighed.” Det beskriver meget godt hvordan jeg har det nu. Johanne siger også at Tinder ikke er så sjovt som det lyder, og hun mener selv at have gennemført det. Det tager jeg for gode varer, og glæder mig over livets tilfældigheder, og takker Den Store Bagedyst for de efterfølgende jobmuligheder 😉 

5 tanker om “DENGANG FOR 1 ÅR SIDEN…”

    1. Tror helt sikkert det var isn’t romantic som lige er blev lanceret på Netflix. Jeg så den selv igår. Og sjovt nok så bed jeg også godt fat i den replik Jesper om taler.. Der en sød film. Som havde premiere den 14 Feb i USA.. Og så er landet på hylden herhjemme nu ?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.