
CLAUS HAR LAGT KOEN PÅ IS
For halvandet års tid siden mødte jeg en passioneret og isglad mand i Herning. Vi var begge til Food Expo, ham som udstiller og mig som madøre. Han talte med store ord om sin is og så delte han smagsprøver
For halvandet års tid siden mødte jeg en passioneret og isglad mand i Herning. Vi var begge til Food Expo, ham som udstiller og mig som madøre. Han talte med store ord om sin is og så delte han smagsprøver
Indrømmet; jeg har en ret massiv mængde porcelæn stående i skabene. Altså det er ikke et misbrug men, jeg kan dække op til flere mennesker end der er plads til i min lejlighed. Jeg har hverken skabene fyldt op med
For godt en uges tid siden havde vi en snak på kontoret omkring alternativer til det klassiske flydende vaskemiddel i en plastikdunk. To af mine venner brugte vaskeæg, og var vilde med det. Det løser umiddelbart problemet i at bruge en
Et af de spørgsmål jeg får allermest for tiden må nok være; hvad arbejder du med? Jeg tror ikke det sker fordi folk ikke forstår at jeg har et arbejde, men mere at vi gerne vil kunne sætte en titel på,
Måske har du læst med ovre på Johannes blog og læst vores første møde set fra hendes øjne, eller kan du læse det her. Som i de fleste gode historier er der naturligvis to sider den opleves fra. Eller i dette
Endnu engang er vi gået i køkkenet for at lave et afsnit af HELT I KAGE? Her handler det om at udfordre Johanne i al slags bagværk; svært som let og lade hende bage på tid ligesom jeg selv gjorde
Den anden dag havde jeg besøg af Liv, en af mine nyeste venner. En voksenven, for at bruge det udtryk jeg har lært af Ane Høgsberg og Jonatan Spangs podcast af samme navn. Vi har stå meget til fælles, både
For et par uger siden annoncerede jeg at jeg ville starte på at lave en bagebog. Nu er jeg gået videre med ideen, de første streger er kommet på papiret og rammerne for projektet er sat. Men hvordan kommer jeg
Mange af jer har spurgt til de farver der er på mine vægge i lejligheden. Det er farver jeg er enormt glad for og som jeg brugte en del tid på at finde frem til. Og selvfølgeligt vil jeg dele
Som du måske allerede ved så har jeg sat min lejlighed til salg, og i den forbindelse spurgte jeg alle jer der følger mig på Instagram om hjælp. Jeg havde brug for jeres gode råd til at sælge, hvad skal
Noget stort begynder, et nyt kapitel om man vil, og ikke forstået sådan at kapitlet allerede kan læses og bogen er skrevet. Men på den der måde hvor bogen skal skrives. Det handler naturligvis om mig, men også Johanne og
OPSKRIFTER BLOG KONTAKT Facebook Linkedin Instagram HELT I KAGE? Denne gang fik vi brug for din hjælp; hvad skal Johanne udsættes for i køkkenet? Afstemningen stod imellem cheesecake og roulade, og efter mere end 3000 stemmer stod det klart at
OPSKRIFTER BLOG KONTAKT Facebook Linkedin Instagram DEN STORE JULE- & NYTÅRSBAGEDYST 2018 Julen bliver ekstra god hvis du også elsker bagedysten, for endeligt er det officielt: jeg deltager i Den Store Jule- og Nytårsbagedyst 2018! Og for at gøre nyheden
VEJLEKAGEN 2018 Bryggen i Vejle fejrede i går deres fødselsdag og havde i den anledning skulle Vejlekagen 2018 findes. Nip og mig var dommere sammen med konditoren Jeanette fra Vanilla Konditori og mere end 25 hjemmebagere havde kastet sig ud
Min påske startede ud med et forrygende projekt. Andrea, Kirsten og jeg har gået og talt om at slå os sammen og bage noget stort med hinandens færdigheder og styrker. For tænk engang hvad tre dygtige bagere kan sammen? Vi