AT FYLDE 31 ÅR

Jeg lagde ikke skjul på at det var min fødselsdag i går, så du følger jævnligt med gik det nok heller ikke din næse forbi. Jeg fyldte 31 år, og det betød i denne omgang fælles fejring af både mig og Johanne. Hun har nemlig fødselsdag i morgen, så det var oplagt at holde to fester i en i søndags. Så kunne vores familier også endeligt møde hinanden. Det gik forrygende og vi blev forkælet med masser af gaver. Vi havde ønsket os så voksne ting som sengetøj, postkasse og højtryksrenser. Sexet ikke?

Og så var der selvfølgeligt kage. For når du er tidligere bagedystdeltager er der jo en hvis forventning om kage. Og så er jeg ret vild med at lave kage til fødselsdage. Måske kunne du tro at det så var den helt store kage-konstruktion der blev disket op med. Det var det ikke. Det var mere jordnært og bestod af en bagt æblekage med creme fraiche og en lagkage med vaniljebund, passionsfrugtmousse og flødeskum. Ikke for kompliceret, men mega lækkert. Og nå ja, en fransk citrontærte til dessert. 

I går havde Johanne planlagt en dag for mig på min rigtige fødselsdag. Vi tog til Aarhus hvor der ventede den overraskelse at jeg skulle prøve min første ansigtsbehandling. Det var vanvittigt lækkert at blive renset, masseret og forkælet der. Og det var sjovt at prøve, men det er nok ikke noget jeg selv kommer til at prioritere. Men jeg elskede at Johanne forvandlede min sætning “jeg har aldrig prøvet det” til at jeg lå på briksen og skulle behandles. Og så trissede vi rundt i byen og drak kaffe og grinede før vi skulle spise på Kiin Kiin. Hun havde booket en slags seng, eller lav lounge briks, hvor vi spiste deres “family style” menu. Og shit hvor var det lækkert! Det mindede os fuldstændigt om vores tur til Thailand, og var en perfekt afslutning på min fødselsdag.

Nå ja, som prikken over i’et havde Johanne og Augusta købt en kop fra Royal Copenhagen i serien Hav på deres tøsedag i Aarhus. Tog det som den endelige accept af at jeg sætter (meget) pris på flot porcelæn. Og så var gaven flankeret af det fineste tegnede kort med den sødeste tekst i verden fra Augusta “tak fordi du er flyttet ind i vores familie”. At fejre fødselsdag med min nye familie er det bedste jeg ved!

7 tanker om “AT FYLDE 31 ÅR”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.