ALICIE I EVENTYRLAND

Min påske startede ud med et forrygende projekt. Andrea, Kirsten og jeg har gået og talt om at slå os sammen og bage noget stort med hinandens færdigheder og styrker. For tænk engang hvad tre dygtige bagere kan sammen?

Vi blev enige om at lave en masse kager der tilsammen skulle danne et komplet univers af Alice i Eventyrland. Det betød kager formet som kanin, kat, dronning, ur, kålorm, hattemager og en håndfuld padehatte. Derudover lavede vi flere hundrede romkugler og macarons. Det hele skulle præsenteres blandt blomster, spillekort og testel i opsatser.

 

Herningcenteret var klar på at få besøg af os med vores projekt, og vi gik igang med at knokle i hver vores køkken og klargøre kager til 200 mand hver som vi så skulle samle og pynte på dagen imens de besøgende i centeret kunne følge med og til slut få stillet deres kagesult til slut. Og vi fik stillet deres sult! Mere end 600 fik kage og romkugle og en kort snak om kage og glæden ved at få et stykke serveret på en onsdag eftermiddag i påsken hvor frosten endnu engang skræmte foråret væk.

Det var en forrygende dag, ikke mindst fordi vi endeligt fik mulighed for at bage sammen, men også på grund af alle jer der var forbi og fulgte interesseret med. Det var en fornøjelse at svare på spørgsmål, hilse og tage billeder med jer! Og så er vi ret stolte af resultatet, og håber at vi snart kan komme ud sammen igen 🙂

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.